AgriEx.eu
  • Platform

ИНОВАТИВНА ПЛАТФОРМА – ПЪРВАТА ЗЕМЕДЕЛСКА БОРСА В РЕАЛНО ВРЕМЕ – ПОЛЕЗЕН МОДЕЛ: Всичко това е вярно. AgriEx е мястото където всеки един /земеделски производител/ от сектора трябва да присъства. Тук можете да направите връзка и съответно сделка с контрагент, който до сега не познавате. ТУК Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ЦЕЛИЯ СВЯТ МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ БИЗНЕС , КАКТО И ВИЕ НА НЕГО ...

СТАТИСТИКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ: С регистрацията и използването на борсовата платформа AgriEx, Вие получавате обработена и обобщена информация относно - средни цени купува, средни цени продава, количества по общини и много друга информация. На кратко: с бизнес акаунта за минути може да получите точна информация относно целия пазар. КАЧЕСТВЕНА РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА: Всеки един потребител получава оценка (при желание) от своите контрагенти. Тази рейтингова система (оценка) първо Ви ориентира как се позиционирате на пазара и в същото време гарантира на Вашите бизнес партньори Вашата коректност и точност.

ВЪТРЕШНА СИСТЕМА ЗА КОМУНИКАЦИЯ: AgriEx - първата борса за земеделски продукти в реално време разполага с вътрешна система за комуникация (съобщения), която Ви дава възможност по всяко време на денонощието да изпратите коментар, оферта или просто да направите контакт с публикувалия интересната за Вас обява.

СТАНДАРТ И БИЗНЕС АКАУНТИ: В AgriEx - първата борса за земеделски продукти в реално време, сме се постарали да удовлетворим всички ангажирани в сектора от едноличния производител до големите компании. Четири начина на плащане – в брой, банков превод, паричен превод Еконт, дебитна - кредитна карта Visa, Master Card, Visa Electron.

МНОГО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ: В платформата AgriEx има много екстри , които улесняват работата със системата - възможност за селекция по всички критерии, отбелязване на важните и интересни за Вас обяви в група наблюдавани , архив на кореспонденцията и други.

ПЪЛЕН СЪПОРТ ОТ БЕКОФИС: В платформата AgriEx ще получите подкрепа при нужда от бекфис през целият работен ден. ИНФОРМАЦИОНЕН БИЗНЕС КАТАЛОГ: В платформата AgriEx ще намерите каталог на повечето компании ангажирани в сектора - кратка презентация и контактна информация.